Aankoop

U zoekt een woning  in deze regio, maar heeft geen idee waar u moet beginnen. In een vrijblijvend gesprek vergroten wij uw blik op de woningmarkt, inventariseren we uw voorkeuren en zetten de alternatieven op een rij. Met onze jarenlange ervaring en persoonlijke aanpak staan wij in voor een succesvolle aankoop van uw droomhuis.

De zoektocht is begonnen, maar ook dan blijven wij kritisch. Bent u gevallen voor de charmes van een woning? Maar wat als nu blijkt dat u zich met deze keuze te kort doet? Dat de gebreken aanzienlijk zijn of dat er aan de financiering haken en ogen kleven?

Een betrouwbaar advies bestaat uit het afwegen van de plus- én de minpunten. Die integriteit mag u van Mia Makelaar verwachten. Onze insteek is u te helpen bij het vinden van uw droomwoning, in plaats van te gaan voor de snelle deal. Wanneer u enthousiast bent over een woning, doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat dit úw thuis wordt, zonder daarbij ons hoofd te verliezen.

Wij lichten graag toe welke stappen er genomen moeten worden voor u de sleutel van uw nieuwe huis krijgt. Ons werkgebied is Oegstgeest, Leiden, Warmond, Leiderdorp en Voorschoten.

Voor uitgebreide informatie over de toenemen stappen verwijzen wij u naar de bijlage

Maak een afspraak